به گزارش صدای بورس، اکبر حیدری سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی، با اشاره به جزئیات جدیدی از عرضه و تعیین تکلیف سهام عدالت، گفت: از جمله مواردی که سبب بروز برخی از ابهامات در بحث سهام عدالت شده یکی از بندهای آیین نامه اجرایی سهام عدالت تحت عنوان تشکیل «هلدینگ ملی» است. این آیین نامه در تاریخ ۹۹/۵/۴ در شورا عالی بورس به تصویب رسیده بود. مطابق این آیین نامه قرار است ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت در مجموعه یک هلدینگ در بورس عرضه شوند.
وی با اشاره به اینکه برای تشکیل هلدینگ ملی باید مطالعات زیادی انجام شود و برای آن قوانینی در نظر بگیرند، افزود: در واقع تشکیل این هلدینگ لازم نبود زیرا تمام شرکتهای سرمایه گذاری استانی نوعی هلدینگ هستند و تا قبل از آزاد سازی سهام عدالت، شرکتهای غیر بورسی سهام عدالت در پرتفوی شرکت های سرمایه گذاری استانی بود.
حیدری اظهار کرد: در بند ۳ ابلاغیه آزادسازی سهام عدالت که از سوی مقام معظم رهبری صادر شد به طور واضح مشخص شده که شورا عالی بورس موظف است نسبت به ورود سهام باقی مانده در شرکت های سرمایه گذاری استانی به بورس اقدام کند که ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت جز آن محسوب می شود.
وی تصریح کرد: بند ۳ ابلاغیه به نحوی تنظیم شده است که حتی سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کردند هم بتوانند سهامدار شرکتهای سرمایه گذاری استانی باشند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما